Πρώτο Teaser Απο Το "Toy Story 4"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Toy Story 4", το τέταρτο φίλμ απο το επιτυχημένο animated franchise της Pixar. Το πρώτο teaser δεν αποκαλύπτει τίποτε γύρω απο την πλοκή και λειτουργεί περισσότερο σαν μια νοσταλγική παρουσίαση των χαρακτήρων.

"Ο Woody διέθετε πάντα αυτοπεποίθηση γύρω απο την θέση του στον κόσμο και πάντα είχε ως πρώτη προτεραιότητα την φροντίδα του παιδιού του, είτε αυτό είναι ο Andy, είτε η Bonnie. Όταν όμως η Bonnie προσθέτει ενα νέο διστακτικό παιχνίδι στο δωμάτιο της, ενα νέο περιπετειώδες οδειπορικό μαζί με παλιούς και καινούργιους φίλους θα αποδείξει στον Woody, το πόσο μεγάλος μπορεί να είναι ο κόσμος για ενα παιχνίδι."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Josh Cooley ("Riley’s First Date?"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Stephany Folsom, βασισμένη στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι John Lasseter, Andrew Stanton, Pete Docter, Lee Unkrich.

Τις φωνές τους δανείζουν οι Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Patricia Arquette, Don Rickles, John Ratzenberger, Kristen Schaal, Estelle Harris, Wallace Shawn, Jeff Pidgeon, Blake Clark και Bonnie Hunt.

Το "Toy Story 4" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου του 2019.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Teaser Απο Το "Toy Story 4"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.