Πρώτο Teaser Απο Το "Star Wars: The Force Awakens"

0

Η Lucasfilms κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το πολυαναμενόμενο "Star Wars: The Force Awakens", το έβδομο επεισόδιο του πιο δημοφιλούς κινηματογραφικού franchise, που επιστρέφει στις αίθουσες ύστερα απο δέκα χρόνια.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο J.J Abrams ("Star Trek"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Lawrence Kasdan ("Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back", "Raiders of the Lost Ark"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο George Lucas.

Πρωταγωνιστούν οι Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Lupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Gwendoline Christie.

Η αλήθεια είναι ότι διατηρούσαμε κάποιες επιφυλάξεις για το πως θα χειριστεί ο J.J Abrams την βαριά κληρονoμιά του franchise, ύστερα απο την παρακολούθηση όμως του πρώτου teaser, αισθανόμαστε πιο αισιόδοξοι, καθώς το πρώτο δείγμα απο το Episode: VII διακατέχεται απο την ατμόσφαιρα των προηγούμενων ταινιών, με σήμα κατατεθέν την παρουσία του millenium falcon.

Αν και το βίντεο είναι μικρής διάρκειας, μπορεί κανείς εύκολα να διακρίνει το σκοτεινό τόνο του φίλμ, ενώ το σταυρωτό φωτόσπαθο και η σκοτεινή φιγούρα που το κρατά, κλέβουν την παράσταση.

Το "Star Wars: The Force Awakens" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του 2015.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.