Πρώτο Teaser Απο Το "Roma" Του Alfonso Cuaron

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Roma", το νέο δραματικό φίλμ του Alfonso Cuarón, που εξελίσσεται στο Mexico City της δεκαετίας του 70'. Το πρώτο teaser δεν φανερώνει τίποτε, καθώς διαθέτει την επαναλαμβανόμενη εικόνα του νερού που ξεπλένει ένα πεζοδρόμιο, σε ένα φίλμ που αναμένεται τελείως διαφορετικό απο τα αυτά που έχει σκηνοθετήσει ο ταλαντούχος Μεξικανός σκηνοθέτης τα τελευταία χρόνια.

"Μια έντονη καταγραφή της τοπικής διαμάχης και κοινωνικής ιεραρχίας κατά την διάρκεια πολιτικής αναταραχής, το Roma ακολουθεί την Μιξτέκα (αρχαίος λαός του Μεξικού) εργάτρια Cleo (Yalitza Aparicio) και την επίσης Μιξτέκα συνάδελφο της Adela (Nancy García García), που εργάζονται για μια μεσοαστική οικογένεια στην γειτονιά Roma.
H Sofia (Marina de Tavira), μητέρα τεσσάρων παιδιών, πασχίζει με την εκτεταμένη απουσία του συζύγου της, ενώ η Cleo βρίσκεται αντιμέτωπη με τραγικά νέα που απειλούν να αποσπάσουν την προσοχή της απο την φροντίδα των παιδιών της Sofia, παιδιά που τα αγαπά σαν δικά της. Καθώς προσπαθεί να χτίσει μια νέα αίσθηση αγάπης και συμπόνοιας, σε μια εποχή κοινωνικής ιεραρχίας όπου η τάξη και η φυλή παραδόξως συνδέονται στενά, η Cleo και η Sofia μάχονται με αλλαγές που εισβάλουν στο οικογενειακό σπίτι, σε μια χώρα που αντιμετωπίζει μια διαμάχη ανάμεσα σε μια πολιτοφυλακή με την στήριξη της κυβέρνησης και φοιτητές-διαδηλωτές."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alfonso Cuaron, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Marina de Tavira, Yalitza Aparicio, Daniela Demesa, Latin Lover, Nancy García García, Jorge Antonio Guerrero, Marco Graf, Andy Cortés.

Το "Roma" θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βεντίας μέσα στο Σεπτέμβριο, ενώ λίγους μήνες αργότερα θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και θα διατεθεί και μέσα απο το Netflix.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.