Πρώτο Teaser Απο Το "Freaks"

0

Το TIFF (Φεστιβάλ του Τορόντο) κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Freaks", το ανεξάρτητο, sci-fi θρίλερ των Zach Lipovsky και Adam B. Stein. Το πολύ σύντομο teaser φανερώνει ένα θρίλερ μυστηρίου-τρόμου, αλλά πέρα απο αυτό δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα.

"Σε αυτό το ευρηματικό και γεμάτο ένταση θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, ένας διαταραγμένος πατέρας (Emile Hirsch) κλειδώνει την 7χρονη κόρη του (Lexy Kolker) σε ένα σπίτι, προειδοποιώντας την για τους μεγλάους κινδύνους που ελλοχεύουν έξω. Ομως, ο Mr. Snowcone (Bruce Dern) πείθει το κορίτσι να δραπετεύσει και να τον ακολουθήσει σε μια εκστρατεία για την οικογένεια, την ελευθερία και την εκδίκηση."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Zach Lipovsky και Adam B. Stein, οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Emile Hirsch, Bruce Dern, Lexy Kolker, Amanda Crew, Grace Park, Kwesi Ameyaw, Matty Finochio, Michelle Harrison, Aleks Paunovic.

Το "Freaks" θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF], μέσα στο Σεπτέμβριο, ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες αναμένεται στο τέλος του χρόνου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.