Πρώτο Teaser Από Το "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"

0

Η Marvel κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", το δεύτερο φιλμ από το franchise του comic ήρωα Doctor Strange. Το πρώτο trailer φανερώνει το γνωστό σεναριακό χάος που συναντούμε στα τελευταία φιλμ της Marvel, σε ένα φιλμ που το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του είναι η επιστροφή του Sam Raimi στη σκηνοθεσία ύστερα από 8 χρόνια.

"Το πολυσύμπαν είναι μια έννοια για την οποία γνωρίζουμε τρομακτικά λίγα πράγματα. 'Υστερα από τα γεγονότα του 'Spider-Man: No Way Home' και την πρώτη σεζόν του "Loki", η συνεχιζόμενη έρευνα του Dr. Stephen Strange για το Time Stone, εμποδίζεται από έναν φίλο που έγινε εχθρός, με αποτέλεσμα ο Strange να εξαπολύσει απερίγραπτο κακό."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Sam Raimi ("The Evil Dead, "Darkman", "Spider-Man"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Jade Halley Bartlett και Michael Waldron ("Loki"), βασισμένοι στους χαρακτήρες των Steve Ditko και Stan Lee.

Πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Benedict Wong, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Xochitl Gomez, Soo Cole.

Το "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 6 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Teaser Από Το "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.