Πρώτο Teaser Απο Την Ταινία Του "The Walking Dead"

0

Το AMC κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο την ταινία του "The Walking Dead", που αποτελεί το πρώτο μέρος απο την τριλογία των φίλμ που θα εξερευνήσουν το τι ακριβώς συνέβη στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του Rick Grimes (Andrew Lincoln). Το πρώτο teaser δεν αποκαλύπτει τίποτε, παρουσιάζοντας μόνο το ελεικόπτερο που πετά πρός άγνωστη κατεύθυνση με τον βαριά πληγωμένο Rick.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο Scott Gimple, ο συντονιστής του σύμπαντος του "The Walking Dead" δήλωσε:

"Είναι πολύ σημαντικό για το κοινό να γνωρίζει πως θα συνεχίσουμε την αφήγηση της ιστορίας του Rick Grimes σε αυτά τα original φίλμ της AMC Studios. Δεν θέλουμε κανείς να συμπεράνει πως "εντάξει ο Rick θα επιστρέψει στην σειρά απο στιγμή σε στιγμή. Αφηγούμαστε την ιστορία του Rick σε ενα άλλο μέσο. Αυτά τα φίλμ εξελίσσονται γύρω απο τον Rick Grimes και η ιστορία εστιάζει στο τι ακριβώς συνέβη μετά την πτήση του ελικοπτέρου και αυτή θα είναι μια επική και συναρπαστική αφήγηση. Αυτά θα είναι ποιοτικά φίλμ. Αυτό είναι που συμβαίνει στη βιομηχανία μας. Εχουμε δεί το Netflix να τα παράγει, μεγάλα φίλμ που μπορεί ο κόσμος να τα παρακολουθεί στο σπίτι του.

Μιλάμε για μια τριλογία της ιστορίας του Rick. Αυτό δεν σημαίνει πως θα ειναι και οι μοναδικές του συγκεκριμένου χαρακτήρα. Ούτε τα μοναδικά φίλμ που θα δημιουργήσουμε, καθώς σχεδιάζουμε διάφορα projects γύρω απο το 'The Walking Dead' μέσα στα επόμενα χρόνια. Ενα σύμπαν πραγμάτων. Δεν θα τα κυλοφορήσουμε όλα μαζί. Θα κυκλοφορήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια, καθώς δεν θέλουμε να βομβαρδίσουμε τον κόσμο."

Πρώτο Teaser Απο Την Ταινία Του "The Walking Dead"

Αυτό που μπορεί κανείς να διακρίνει απο τα λόγια του Gimple, είναι πως οι παραγωγοί της σειράς δεν φαίνεται να ανησυχούν απο την γκρίνια του κόσμου και την πτώση στην τηλεθέαση και συνεχίζουν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων projects γύρω απο την σειρά που η αλήθεια είναι πως έχει κουράσει και έχει κουραστεί..

Το πρώτο φίλμ του "The Walking Dead" θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες...

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.