Πρώτο Promo Απο Το "A Cure for Wellness" [+Trailer]

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο promo απο το "A Cure for Wellness", το θρίλερ τρόμου του Gore Verbinski. Το πρώτο promo αν και αρκετά αινιγματικό, φανερώνει τον τόνο του φίλμ, που φαντάζει ιδιαίτερα σκοτεινός και μυστηριώδης.

"Το φίλμ αφηγείται την ιστορία ενός ιδιωτικού υπαλλήλου, ο οποίος ταξιδεύει στην Ευρώπη για να διασώσει το αφεντικό του που αγνοείται σε ένα Κέντρο Πνευματικής & Σωματικής Υγείας (Wellness Spa). Σύντομα όμως παγιδεύεται και ο ίδιος εκεί, ενώ ανακαλύπτει ότι ο πραγματικός σκοπός αυτού του κέντρου είναι πολύ διαφορετικός απο αυτόν που νόμιζε."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Gore Verbinski ("Pirates of the Caribbean", "The Ring"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Justin Haythe ("Revolutionary Road", "Snitch").

Πρώτο Promo Απο Το "A Cure for Wellness"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Dane DeHaan ("Chronicle", "The Amazing Spider-Man II"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Mia Goth ("Nymphomaniac"), Jason Isaacs ("The Patriot"), Celia Imrie, Lisa Banes, Adrian Schiller, Susanne Wuest, Carl Lumbly, Jason Babinsky, Ivo Nandi, Magnus Krepper.

Υστερα απο την παταγώδη αποτυχία του πανάκριβου "The Lone Ranger", ο κατά τα άλλα ταλαντούχος Verbinski επιστρέφει με ένα αρκετά ενδιαφέρον θρίλερ τρόμου, που πιθανότατα θα του δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Το "A Cure for Wellness" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου.

[UPDATE]
Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer απο το φίλμ]

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.