Πρώτο Clip του Θρίλερ Τρόμου "Afflicted" [TIFF 2013]

0

Η CBS Films κυκλοφόρησε το πρώτο clip του "Afflicted", του θρίλερ που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ του Τορόντο και την κατηγορία "Midnight Madness" όπου και προβλήθηκε πρίν απο μερικές ημέρες. To clip δείχνει δυο τύπους στη Γαλλία, όπου έλαβαν κάποια απο τα σοκαριστικά βίντεο που γύρισαν οι πρωταγωνιστές.

"Ο Derek και ο Clif, είναι οι καλύτεροι φίλοι. Οταν ο Derek διαγνώζεται με μια πολύ σοβαρή πάθηση, το δίδυμο αποφασίζει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο. Ξεκινώντας για τα πέρατα της Γής, αποφασίζουν να καταγράφουν τις εμπειρίες τους σε video και να τις μεταφορτώνουν στο internet, όπου οι φίλοι τους θα μπορούν να βλέπουν τις "περιπέτειες" τους.

Εχοντας φτάσει πλέον στην Ευρώπη όμως, το ταξίδι πέρνει μια σκοτεινή στροφή. Ο Derek έχοντας γνωρίσει μια όμορφη κοπέλα σε ένα club, βρίσκεται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου αναίσθητος και γεμάτος αίματα. Ντροπιασμένος, αρχικά σβήνει το περιστατικό απο τη μνήμη του, μέχρι την στιγμή που αρχίζει να μεταμορφώνεται..."

Θρίλερ τρόμου, γυρισμένο στο στύλ του found-footage, σε σκηνοθεσία των Derek Lee και Clif Prowse, που υπογράφουν και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Derek Lee, Clif Prowse, Baya Rehaz.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Toronto International Film Festival στίς 9 Σεπτεμβρίου και απέσπασε πολύ καλές κριτικές για ταινία τρόμου.

Η κινηματογραφική πρεμιέρα του "Afflicted", θα γίνει στην Ολλανδία στίς 17 Οκτωβρίου.

Δείτε το clip:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.