Promo-Clips του "Ender's Game"

0

Η Summit κυκλοφόρησε δυο νέα promo-clips του "Ender's Game", της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη της διάσημης νουβέλας του Orson Scott Card. Το νέα promo έχουν τη μορφή διαφημιστικού της ακαδημίας που καλεί τους νέους να καταταγούν, ενώ ταυτόχρονα το στούντιο "ανέβασε" και ένα καινούργιο website, όπου οι υποψήφιοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής στην ακαδημία.

"Εβδομήντα χρόνια μετά απο ένα τρομακτικό εξωγήινο πόλεμο, ένα ασυνήθιστα χαρισματικό παιδί κατατάσσεται σε μια προχωρημένη στρατιωτική σχολή στο διάστημα, με σκοπό την προετοιμασία για την αντιμετώπιση μιας μελλοντικής εισβολής."

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία και σενάριο Gavin Hood ("X-Men Origins: Wolverine", "Tsotsi"), βασισμένο στη νουβέλα του 1985 απο τον Orson Scott Card.

Πρωταγωνιστούν οι Harrison Ford, Asa Butterfield, Abigail Breslin, Hailee Steinfeld, Ben Kingsley, Viola Davis, Andrea Powell, Moises Arias, Brandon Soo Hoo, Nonso Anozie.

Βασισμένο σε μια πολύ αγαπημένη νουβέλα της δεκαετίας του 80', η ταινία επικεντρώνεται στη σχέση του βετεράνου εκπαιδευτή συνταγματάρχη Graff (Harrison Ford) και του χαρισματικού εκπαιδεύομενου Ender (Asa Butterfield - "Hugo") στη διαστημική σχολή Battle School, σε μια εποχή πολέμου μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων.

Αν και η ιδέα της ταινίας κυκλοφορούσε για χρόνια στο Hollywood, η μεταφορά του βιβλίου στη μεγάλη οθόνη θεωρούνταν ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των περίπλοκων ιδεών της νουβέλας σχετικά με τον πόλεμο και τη ηθική αλλά και των σκηνών μάχης μεταξύ παιδιών.

Στην παραγωγή βρίσκονται οι πολυάσχολοι Alex Kurtzman ("Fringe") και Roberto Orci ("Star Trek"), ενώ η κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Δείτε τα promo:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.