Νέο Trailer του "Under the Skin"

0

Το StudioCanal κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer του "Under the Skin" της περίεργης ανεξάρτητης ταινίας του Jonathan Glazer.

"Μεταμφιεσμένη ως μια πανέμορφη και σαγηνευτική γυναίκα, η Laura (Scarlett Johansson) είναι στη πραγματικότητα εξωγήινη. Αναζητά απομακρυσμένους δρόμους και απόμερα μέρη για να αποπλανήσει τα ανθρώπινα θύματα της, χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο όπλο της - τη ακόρεστη σεξουαλικότητα της. Αν και θανατηφόρα αποτελεσματική με τον καιρό δένεται με τον νέο κόσμο και αλλάζει απο την πολυπλοκότητα της ζωής στη Γή, κάτι που θα την οδηγήσει σε τροχιά σύγκρουσης με το ίδιο της το είδος..."

Sci-fi θρίλερ σε σκηνοθεσία του Jonathan Glazer ("Sexy Beast", "Birth") και σενάριο του Walter Campbell, βασισμένο στη νουβέλα του Michel Faber.

Πρωταγωνιστούν οι Scarlett Johansson, Paul Brannigan, Krystof Hádek, Jessica Mance, Scott Dymond, Joe Szula, Michael Moreland, Lee Fanning, Lynsey Taylor Mackay, Jeremy McWilliams.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας με σχετικά καλές κριτικές, αν και η γενικότερη εντύπωση είναι ότι το φίλμ είναι υπερβολικά περίεργο, μουντό και κάπως κουραστικό.

Το "Under the Skin" θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία 14 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:


 

under-the-skin-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.