Νέο Trailer του "Robocop"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer του "Robocop", του remake της κλασσικής sci-fi ταινίας του Paul Verhoeven, που κυκλοφόρησε το 1987.

"Βρισκόμαστε στο έτος 2028, όπου η πολυεθνική εταιρεία OmniCorp βρίσκεται στην κορυφή της ρομποτικής τεχνολογίας. Τα μη-επανδρωμένα σκάφη (drones) της εταιρείας, κερδίζουν τους πολέμους της Αμερικής ανά την υφήλιο και τώρα η εταιρεία θέλει να φέρει αυτήν την τεχνολογία και στο εσωτερικό της χώρας. Ο Alex Murphy (Kinnaman) είναι ένας στοργικός σύζυγος, πατέρας και καλός αστυνομικός που προσπαθεί να κάνει το καλύτερο ενάντια στο έγκλημα και την διαφθορά που κατακλύζουν το Detroit.
Οταν ο Murphy τραυματίζεται θανάσιμα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, η OmniCorp χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή της ρομποτική τεχνολογία για να τον σώσει. Ο Murphy, θα επιστρέψει στους δρόμους της αγαπημένης του πόλης με απίστευτες νέες ικανότητες, αλλά και προβλήματα που κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ."

Σκηνοθέτης του remake είναι ο José Padilha ("Elite Squad") ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Nick Schenk ("Gran Torino"), James Vanderbilt ("The Amazing Spider-Man"), David Self ("Road to Perdition") και Joshua Zetumer, βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Michael Miner και Edward Neumeier.

Πρωταγωνιστούν οι Joel Kinnaman, Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Abbie Cornish, Hugh Laurie, Jay Baruchel, Aimee Garcia, Jennifer Ehle, Jackie Earle Haley, Michael Kenneth Williams.

Με εξαιρετικό cast και σκοτεινό τόνο, το "Robocop" αφήνει αρκετά περιθώρια αισιοδοξίας.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στίς 7 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer του "Robocop"

 

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.