Νέο Trailer του Γιαπωνέζικου "Unforgiven"

0

Η Warner Bros Japan κυκλοφόρησε ένα νέο trailer με αγγλικούς υπότιτλους, του "Unforgiven", του remake της ταινίας western του Clint Eastwood που κυλοφόρησε το 1992.

"Στα τέλη του 19ου αιώνα στο Hokkaido της Ιαπωνίας, ο Jubee kamata (Ken Watanabe) είναι ένας βετεράνος περιπλανώμενος Samurai, που μετά το τέλος των πολέμων προσπαθεί να επιβιώσει ως κυνηγός επικηρυγμένων."

Πρόκειται για το remake της εξαιρετικής ταινίας "Unforgiven" του 1992, σκηνοθεσίας Clint Eastwood που κέρδισε 4 Oscars, με πρωταγωνιστές τους Clint Eastwood, Gene Hackman και Morgan Freeman.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Sang-il Lee ("Villain"), που υπογράφει και το σενάριο, βασισμένο στο αυθεντικό κείμενο του David Webb Peoples (" Unforgiven-1992 ", "Blade Runner", "Twelve Monkeys").

Πρωταγωνιστούν οι Ken Watanabe, Kôichi Satô, Jun Kunimura, Akira Emoto, Yûya Yagira, Shioli Kutsuna, Eiko Koike.

Αν και πολλοί θεώρησαν περιττό το remake μιας τόσο επιτυχημένης ταινίας, η γιαπωνέζικη εκδοχή του έχει κάτι το καινούργιο να προσφέρει και με τον Watanabe στο πρωταγωνιστικό ρόλο πιστεύουμε ότι η ταινία δεν θα απογοητεύσει.

Το "Yurusarezaru mono" θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ θα προβληθεί και στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.