Νέο Trailer Του "Brick Mansions"

0

Η Relativity κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Brick Mansions", το αμερικανικό remake της γαλλικής ταινίας “District B13” που κυκλοφόρησε το 2004.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Damien (Paul Walker), ένα μυστικό αστυνομικό που αναζητά ένα όπλο μαζικής καταστροφής που κλάπηκε απο ένα έμπορο ναρκωτικών, στο γκέτο που είναι γνωστό ως Brick Mansions. Για να καταφέρει να εντοπίσει τον έμπορο, ο Damien πρέπει να αναζητήσει την βοήθεια του Lino (David Belle), ένα εξαιρετικά ευκίνητο άνδρα που γνωρίζει το Brick Mansions καλύτερα απο τον καθένα και που αποτελεί τον μοναδικό άνθρωπο που δεν φοβάται τους εμπόρους ναρκωτικών που διοικούν την περιοχή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Camille Delamarre, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Luc Besson ("The Fifth Element ", "Taken") και Bibi Naceri (“District B13”).

Πρωταγωνιστούν οι Paul Walker, David Belle (“District B13”), Robert Maillet, RZA, Carlo Rota, Kalinka Petrie, Bruce Ramsay, Andreas Apergis, Kwasi Songui, Ayisha Issa, Catalina Denis.

Μια απο τις τελευταίες εμφανίσεις του αδικοχαμένου Paul Walker, σε μια ταινία γεμάτη δράση και parkour, κάτι αναμενόμενο απο τους σεναριογράφους του “District B13”.

Το "Brick Mansions" θα κάνει πρεμιέρα στη Γαλλία στίς 23 Απριλίου.

Δείτε το trailer:


 

brick-mansions-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.