Νέο Trailer του "Big Sur"

0

Η Ketchup Entertainment κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer του "Big Sur", μιας ακόμη ταινίας που βασίζεται σε νουβέλα του Jack Kerouac.

"Η ταινία εστιάζει σε μια στιγμή της ζωής του συγγραφέα Jack Kerouac όπου βρίσκεται ψυχικά καταπονήμενος μετά την μεγάλη επιτυχία του "On the Road" και αποσύρεται στην εξοχική κατοικία του εκδότη του, Lawrence Ferlinghetti στην παραθαλάσσια πόλη Big Sur της California. Εκεί θα ζήσει κάποιες ήσυχες στιγμές μοναχισμού και επαφής με τη φύση οι οποίες και θα τον εμπνεύσουν στη συγγραφή της νουβέλας του 1962, "Big Sur". Όμως, μην αντέχοντας άλλο την μοναξιά, πηγαίνει στο San Francisco όπου και ξαναπέφτει στον αλκοολισμό και συνάπτει σχέση με την ερωμένη του καλύτερου φίλου Neal Cassady."

Βιογραφικό δράμα σε σκηνοθεσία και σενάριο Michael Polish ("The Astronaut Farmer"), βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Jack Kerouac.

Πρωταγωνιστούν οι Stana Katic, Henry Thomas, Josh Lucas, Kate Bosworth, Catherine Kim Poon, Radha Mitchell, Anthony Edwards, Balthazar Getty, Patrick Fischler, John Robinson.

Το "Big Sur" έκανε πρεμιέρα στο Sundance International Film Festival, τον περασμένο Ιανουάριο χωρίς να καταφέρει να ενθουσιάσει.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική την 1η Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.