Νέο Trailer του Animated "The Boxtrolls"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε ένα νέο trailer του "The Boxtrolls", της νέας animated ταινίας απο την Laika Studios ("ParaNorman", "Coraline").

"Η ταινία αφηγείται την ιστορία των Boxtrolls, τεράτων που ζούν κάτω απο τους δρόμους της πόλης Cheesebridge. Τα Boxtrolls βγαίνουν τα βράδια απο τους υπονόμους για να κλέψουν τα "πολυτιμότερα" των κατοίκων της πόλης: τα παιδιά τους και τα τυριά τους, ή έτσι τουλάχιστον αναφέρει ο μύθος που επικρατεί στην πόλη.

Η αλήθεια όμως είναι ότι τα Boxtrolls είναι μια κοινωνία απο χαριτωμένα και περιέργα πλάσματα, που μεγαλώνουν σαν δικό τους ένα εγκαταλειμμένο και ορφανό παιδί με το όνομα Eggs. Οταν τα Boxtrolls θα γίνουν στόχος ενός σατανικού εξολοθρευτή (Ben Kingsley) που θέλει να τα εξαλείψει, ο Eggs θα πρέπει να βγεί στην επιφάνεια για να τους σώσει. Εκεί, με την βοήθεια ενός νεαρού κοριτσιού, ο Eggs θα πρέπει να αγωνιστεί όχι μόνο για τα Boxtrolls, αλλά και την ψυχή του Cheesebridge."

Animated 3D stop-motion ταινία, σε σκηνοθεσία των Graham Annable & Anthony Stacchi και σενάριο των Irena Brignull & Adam Pava, βασισμένο στη νουβέλα του Alan Snow.

Τις φωνές του δανείζουν οι Elle Fanning, Simon Pegg, Toni Collette, Isaac Hempstead Wright, Ben Kingsley, Nick Frost, Jared Harris, Richard Ayoade, Tracy Morgan.

Το "The Boxtrolls" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική, στίς 26 Σεπτεμβρίου του 2014.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.