Νέο Trailer του "American Mary"

0

Το website του περιοδικού Empire κυκλοφόρησε σε αποκλειστικότητα ενα νέο trailer του διαστροφικού θρίλερ "American Mary".

"Η Mary Mason είναι μια φοιτήτρια ιατρικής που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Η αναζήτηση του εύκολου χρήματος στέλνει τη Mary στο σκοτεινό κόσμο των παράνομων εγχειρήσεων όπου ψυχωτικοί άνθρωποι κάνουν ασυνήθιστες αλλαγές στα σώματά τους. Σύντομα όμως η Mary διαπιστώνει ότι αυτές οι εγχειρήσεις αφήνουν περισσότερα σημάδια στην ίδια, παρά στους διεστραμμένους πελάτες της."

Ανεξάρτητο θρίλερ τρόμου σε σκηνοθεσία και σενάριο των Jen και Sylvia Soska, aka Soska Sisters ("Dead Hooker in a Trunk"). Πρωταγωνιστούν οι Katharine Isabelle, Julia Maxwell, Antonio Cupo, Connor Stanhope, Paul Anthony, Paula Lindberg, John Emmet Tracy.

Η ταινία που προβλήθηκε σε αρκετά φεστιβάλ όπως το Fantastic Fest και το Toronto After Dark Film Festival, ανάγκασε πολλούς θεατές να αποχωρήσουν κατά την διάρκεια της προβολής λόγω των ιδιαίτερα σκληρών σκηνών.

Το "American Mary" θα κάνει την κινηματογραφική του πρεμιέρα στη Βρετανία στις 11 Ιανουαρίου, σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών.

Δείτε το trailer (Ακατάλληλο):

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.