Νέο Trailer του «300: Rise of an Empire»

0

Η Warner Bros κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer του πολυαναμενόμενου "300: Rise of an Empire". Με νέο υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί, το trailer είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

"Βασισμένο στο comic "Xerxes" του Frank Miller και την αισθητική του πρωτοποριακού “300”, αυτό το νέο κεφάλαιο του έπους μεταφέρει τη δράση στη θάλασσα, καθώς ο Ελληνας Στρατηγός θεμιστοκλής προσπαθεί να ενώσει όλη την Ελλάδα οδηγώντας την στη μάχη που θα αλλάξει την πορεία του πολέμου.
Στο "300: Rise of an Empire" ο θεμιστοκλής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις τεράστιες Περσικές δυνάμεις που εισβάλουν με ηγέτη τον αυτοαποκαλούμενο Βασιλιά-Θεό Xerxes και την Artemesia, μια εκδικητική διοικήτρια του Περσικού Στόλου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Noam Murro ("Smart People") ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Kurt Johnstad (300) και Zack Snyder (300), βασισμένοι στη εικονογραφημένη νουβέλα "Xerxes" του Frank Miller.

Πρωταγωνιστούν οι Eva Green, Sullivan Stapleton, Lena Headey, Rodrigo Santoro, Jack O'Connell, Mark Killeen, Hans Matheson, Callan Mulvey, Andrew Tiernan, Ashraf Barhom, Andrew Pleavin, Yigal Naor.

Αν και δεν περιμένουμε να ξεπεράσει την πρώτη ταινία, το "300: Rise of an Empire" δείχνει πλούσιο και εντυπωσιακό, αφηγούμενο μια ιστορία που τιμά το ελληνικό θάρρος και ψυχή.

Το "300: Rise of an Empire" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, στίς 6 Μαρτίου του 2014.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.