Νέο Trailer Απο Το "X-Men: Apocalypse"

0

H 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "X-Men: Apocalypse", την νέα ταινία απο το franchise του X-Men.

"Το Apocalypse εξελίσσεται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του X-Men: Days of Future Past (την εποχή του 70' και όχι του σκοτεινού μέλλοντος). Ο Professor X (James McAvoy), ο Magneto (Michael Fassbender) και η Mystique (Jennifer Lawrence) είναι ακόμη αποξενωμένοι μεταξύ τους. Ομως τα μονοπάτια τους θα ξανασμίξουν αναγκαστικά, όταν θα ξυπνήσει ο Apocalypse και θα ξεκινήσει μια εξελικτή ανακατάταξη.

Είναι ένας χαοτικός κόσμος, σύγκρουσης, πολέμου και καταστροφής. Είναι ένας τεράστιος πολιτισμός που τώρα χρειάζεται ένα τεράστιο αποδεκατισμό και για αυτό ο Apocalypse θα χρειαστεί ειδικούς βοηθούς σε αυτή του την προσπάθεια. Αυτοί οι βοηθοί, οι Τέσσερεις Καβαλάρηδες, είναι μεταλλαγμένοι οι οποίοι είναι αρκετά οικείοι στους θαυμαστές των comic των X-Men.

Πρόκειται για την Ororo Munro (Alexandra Shipp) που βρίσκεται στους δρόμους του Κάιρο, τον Angel (Ben Hardy) που συμμετέχει σε αγώνες πάλης στο Βερολίνο και την Psylocke (Olivia Munn), που εργάζεται στην Ανατολική Ευρώπη για τον Caliban, έναν μεταλλαγμένο χρηματιστή. Ο τελευταίος Καβαλάρης είναι ο Magneto (Michael Fassbender), ο οποίος πλέον προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή στην Πολωνία με την γυναίκα που αγαπά.

Την ίδια ώρα, η Mystique (Jennifer Lawrence) βοηθά στη διάσωση καταπιεσμένων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), ενώ πολύ σύντομα και αυτή θα ενταχθεί στην ομάδα αντιμετώπισης του Apocalypse."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Bryan Singer, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Michael Dougherty, Dan Harris και Simon Kinberg.

Το cast είναι για μια ακόμη φορά εντυπωσιακό και περιλαμβάνει τους Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Hugh Jackman, Olivia Munn, Oscar Isaac, James McAvoy, Nicholas Hoult, Evan Peters, Kodi Smit-McPhee, Rose Byrne, Sophie Turner, Tye Sheridan, Lucas Till, Alexandra Shipp, Lana Condor, Tómas Lemarquis, Ben Hardy, Joanne Boland.

Το "X-Men: Apocalypse" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 19 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.