Νέο Trailer Απο Το "Zombieland Double Tap"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Zombieland: Double Tap", το sequel της ταινίας "Zombieland" που κυκλοφόρησε το 2009. Το νέο trailer φανερώνει ενα sequel με μεγαλύτερη κλίμακα και την παλιοπαρέα να μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα.

"Μια δεκαετία μετά το 'Zombieland', που εξελίχθηκε σε επιτυχία και πλέον ενα κλασικό cult φίλμ, το πρωταγωνιστικό cast (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin και Emma Stone) ενώνεται ξανά με τον σκηνοθέτη Ruben Fleischer ("Venom") και τους σεναριογράφους του πρώτου φίλμ Rhett Reese & Paul Wernick ("Deadpool") για το 'Zombieland 2: Double Tap'.
Στο sequel, που υπογράφουν οι Rhett Reese,Paul Wernick και Dave Callaham, μέσα απο ενα κωμικό χάος που εκτείνεται απο τον Λευκό Οίκο μέχρι και την Νέα Υόρκη, αυτοί οι τέσσερις εξολοθρευτές θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέα είδη zombie, που έχουν εξελιχθεί μετά τα γεγονότα του πρώτου φίλμ, αλλά και μερικούς νέους επιζώντες. Αλλά πάνω απ΄όλα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα αυξημένα προβλήματα της δικής τους σαρκαστικής και αυτοσχέδιας οικογένειας."

Νέο Trailer Απο Το "Zombieland Double Tap"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Ruben Fleischer ("Venom"), ενω το σενάριο υπογράφουν οι Rhett Reese, Paul Wernick και Dave Callaham.

Πρωταγωνιστούν οι Woody Harrelson, Emma Stone, Abigail Breslin, Jesse Eisenberg, Rosario Dawson, Luke Wilson, Zoey Deutch, Thomas Middleditch, Avan Jogia, Rachel Luttrell και Bill Murray.

Το "Zombieland: Double Tap" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer [ακατάλληλο]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.