Νέο Trailer Απο Το "Youth" Του Paolo Sorrentino

0

Η Pathe κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Youth" ["La Giovinezza"], την νέα ταινία του Ιταλού σκηνοθέτη Paolo Sorrentino.

"Ο Fred και ο Mick, δυο παλιόφιλοι, βρίσκονται για διακοπές σε ένα κομψό ξενοδοχείο στους πρόποδες των Άλπεων. Ο Fred, είναι ένας συνθέτης και μαέστρος που πλέον έχει αποσυρθεί. Ο Mick, είναι ένας σκηνοθέτης που εξακολουθεί να εργάζεται. Οι δυο τους βλέπουν με περιέργεια και τρυφερότητα τις μπερδεμένες ζωές των παιδιών τους, τους φιλόδοξους νεαρούς σεναριογράφους του Mick και τους υπόλοιπους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Καθώς ο Mick πασχίζει να τελειώσει το σενάριο σε αυτό που πιθανότατα θα είναι το τελευταίο του σημαντικό φίλμ, ο Fred δεν έχει καμία διάθεση να συνεχίσει την μουσική του καριέρα. Ομως υπάρχει κάποιος που θέλει πάση θυσία να τον ακούσει να διευθύνει την ορχήστρα ξανά."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο καταξιωμένος Paolo Sorrentino ("Il Divo", "The Great Beauty"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο.

Πρωταγωνιστούν οι Michael Caine, Rachel Weisz, Jane Fonda, Paul Dano, Harvey Keitel, Neve Gachev, Poppy Corby-Tuech, Alex Macqueen, Tom Lipinski, Ed Stoppard, Emilia Jones.

Υστερα απο το "The Great Beauty", ο Paolo Sorrentino επιστρέφει με την δεύτερη αγγλόφωνη ταινία του, η οποία αναμένεται με μεγάλον ενδιαφέρον καθώς εκτός απο την δική του παρουσία διαθέτει και ένα εξαιρετικό διεθνές cast.

Η νέα ταινία του Sorrentino, θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών στις 20 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.