Νέο Trailer Απο Το "Welcome To Marwen"

0

Η Universal κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Welcome To Marwen", το βιογραφικό δράμα του Robert Zemeckis. Το νέο trailer φανερώνει ενα περίεργο φίλμ και με επίκαιρη πλοκή που συνδυάζει το live-action με το animation, με άγνωστο πρός το παρόν αποτέλεσμα.

"Οταν μια καταστροφική, βίαιη επίθεση απο νεο-ναζί καταρρακώνει τον Mark Hogancamp, σβήνοντας ολες τις αναμνήσεις του, κανείς δεν περίμενε πως θα μπορούσε να αναρρώσει. Προσπαθώντας να ενώσει τα κομμάτια απο την παλιά και την καινούργια του ζωή, ο Mark δημιουργεί σχολαστικά μια φανταστική πόλη, εκεί όπου μπορεί να θεραπευτεί και να είναι και ηρωικός. Καθώς κατασκευάζει μια εντυπωσιακή μακέτα, κατάθεση ψυχής στις πιο δυνατές γυναίκες που γνωρίζει μέσα στον φανταστικό του κόσμο, αρχίζει να αντλεί δύναμη για να θριαμβεύσει και στον αληθινό κόσμο.
Σε ενα τολμηρό και επίκαιρο φίλμ απο αυτόν τον πρωτοπόρο του σύγχρονου σινεμά, το 'Welcome to Marwen' παρουσιάζει πως οταν το μοναδικό σου όπλο είναι η φαντασία, τότε θα βρείς το κουράγιο στο πιο απρόσμενο μέρος."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Robert Zemeckis ("Back to the Future", "Forrest Gump"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Caroline Thompson ("Edward Scissorhands", "The Nightmare Before Christmas").

Πρωταγωνιστούν οι Steve Carell, Leslie Mann, Diane Kruger, Eiza González, Gwendoline Christie, Merritt Wever, Janelle Monáe, Siobhan Williams.

Το "Welcome To Marwen" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Welcome To Marwen"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.