Νέο Trailer Απο Το "Vox Lux"

0

Η Neon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Vox Lux", το δραματικό μιούσικαλ του Brady Corbet. Αν και το trailer και η πλοκή του φίλμ δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα, το μόνο σίγουρο είναι πως το φίλμ του Brady Corbet διαθέτει εντυπωσιακή κινηματογράφηση και πιθανότατα μια ακόμη πολύ αξιόλογη ερμηνεία απο την ταλαντούχα Natalie Portman.

"Το φίλμ ξεκινά το 1999, με τις έφηβες αδελφές Celeste (Raffey Cassidy) και Eleanor (Stacy Martin), οι οποίες έχουν επιβιώσει μιας ολέθριας, βίαιης τραγωδίας. Οι δυο αδελφές συνθέτουν και παρουσιάζουν ένα τραγούδι γύρω απο την εμπειρία τους, δημιουργώντας κάτι αξιαγάπητο και καθαρτήριο μέσα απο μια καταστροφή.

Οι αδελφές θα τραβήξουν την προσοχή ενός παθιασμένου μάνατζερ (Law) και ξαφνικά θα ανέλθουν στη φήμη και την δόξα, με την Celeste στο ρόλο της στάρ και την Eleanor σε ρόλο δημιουργού. Φθάνοντας στο δεύτερο μισό του φίλμ που εξελίσσεται στο 2017, η 31χρονη πλέον Celeste (Portman) είναι μητέρα μιας έφηβης κόρης, που πασχίζει να πλοηγηθεί σε μια καριέρα γεμάτη σκάνδαλα, όταν μια νέα περίπτωση τρομακτικής βίας θα ζητήσει την προσοχή της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Brady Corbet ("The Childhood of a Leader"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Natalie Portman, Jude Law, Jennifer Ehle, Raffey Cassidy, Stacy Martin, Matt Servitto, Natasha Romanova, Daniel London, Fred Hechinger, Allison Winn, Candace Smith.

Το "Vox Lux" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2019.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Vox Lux"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.