Νέο Trailer Απο Το "Upgrade"

0

Η Blumhouse Productions κυκλοφόρησε ένα νέο, ακατάλληλο trailer απο το "Upgrade", το sci-fi θρίλερ του Leigh Whannell. Το νέο trailer φανερώνει ένα καταιγιστικό sci-fi θρίλερ, που αν και διαθέτει χαμηλό προϋπολογισμό φαντάζει ενδιαφέρον.

"Οταν η σύζυγος του δολοφονείται κατά την διάρκεια μιας βίαιης ληστείας που ταφήνει τον ίδιο παράλυτο, ο Grey Trace (Logan Marshall Green) προσεγγίζεται απο έναν δισεκατομυριούχο εφευρέτη με μια πειραματική θεραπεία που θα 'αναβαθμίσει' το σώμα του. Η θεραπεία - ένα εμφύτευμα τεχνητής νοημοσύνης με το όνομα Stem - προσφέρει στον Grey δυνάμεις πέρα απο κάθε φαντασία και την ικανότητα να αναζητήσει την εκδίκηση ενάντια σε αυτούς που δολοφόνησαν την γυναίκα του και τον άφησαν ετοιμοθάνατο."

Νέο Trailer Απο Το "Upgrade"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Leigh Whannell ("Insidious: Chapter 3"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Logan Marshall Green, Michael M. Foster, Betty Gabriel, Harrison Gilbertson, Benedict Hardie, Clayton Jacobson, Sachin Joab, Christopher Kirby, Simon Maiden.

Το "Upgrade" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Ιούνιο.

Δειτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.