Νέο Trailer Απο Το "Trumbo"

0

Η Entertainment One κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Trumbo", το βιογραφικό δράμα του Jay Roach.

"Η επιτυχημένη καριέρα του συγγραφέα της δεκαετίας του 40', Dalton Trumbo (Bryan Cranston) φτάνει σε ένα άδοξο τέλος όταν ο ίδιος και άλλες προσωπικότητες του Hollywood μπαίνουν στην μαύρη λίστα για τα πολιτικά τους πιστεύω. Το Trumbo αφηγείται την ιστορία του αγώνα του ενάντια στην Αμερικανική κυβέρνηση και τα αφεντικά των στούντιο, σε ένα πόλεμο για την έκφραση και την ελευθερία, που ενέπλεξε τους πάντες στο Hollywood, απο την Hedda Hopper (Helen Mirren) και τον John Wayne, μέχρι τον Kirk Douglas και τον Otto Preminger."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jay Roach ("Austin Powers", "Meet the Parents"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο John McNamara ("Aquarius"), βασισμένος στο βιβλίο του Bruce Cook.

Πρωταγωνιστούν οι Bryan Cranston, Helen Mirren, Diane Lane, John Goodman, Elle Fanning, Michael Stuhlbarg, Alan Tudyk, Adewale Akinnuoye-Agbaje και Louis C.K.

Αν και ο Jay Roach έχει συνδυάσει το όνομα του με μερικές απο τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες, αυτή τη φορά επιστρέφει με ένα πολιτικό δράμα, με πλούσιο cast και με μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο με ανάμεικτες κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.