Νέο Trailer Απο Το "Triple Frontier"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Triple Frontier", το θρίλερ-δράσης του J.C. Chandor. Το νέο trailer φανερώνει ενα δυνατό action-thriller, με αξιόλογο cast και αρκετή δράση.

"Μια ομάδα πρώην μελών των Ειδικών Δυνάμεων, ενώνεται ξανά για την εκτέλεση μια ληστείας στην διαβόητη συνοριακή ζώνη ανάμεσα στην Παραγουάη, την Αργεντινή και την Βραζιλία, ένα μέρος γνωστό και ως 'la triple frontera', εκεί όπου συγκλίνουν οι ποταμοί Igazu και Parana. Για πρώτη φορά στην λαμπερή καριέρα τους, αυτοί οι αφανείς ήρωες αναλαμβάνουν μια επικίνδυνη αποστολή για το δικό τους συμφέρον και όχι της χώρας τους. Οταν όμως τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή και απειλούν να ξεφύγουν πέρα απο κάθε έλεγχο, οι ικανότητες, η αφοσίωση και η ηθική τους, θα δοκιμαστούν σε μια επικη μάχη μάχη για την επιβίωση".

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο J.C. Chandor ("All Is Lost", "A Most Violent Year"), ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή του Mark Boal ("The Hurt Locker", "Zero Dark Thirty").

Πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal ("Narcos"), Oscar Isaac ("Ex Machina"), Ben Affleck ("Argo"), Charlie Hunnam ("King Arthur: Legend of the Sword"), Garrett Hedlund ("TRON: Legacy"), Adria Arjon, Sheila Vand, Christine Horn, Reynaldo Gallegos, Michael Benjamin Hernandez.

Το "Triple Frontier" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix, στις 13 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Triple Frontier"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.