Νέο Trailer Απο Το "Train to Busan Presents Peninsula"

0

Η Well Go USA κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Peninsula", το sequel της ταινίας zombie "Train to Busan" του 2016. Το νέο trailer φανερώνει ένα αξιόλογο sequel, με υψηλό επίπεδο παραγωγής, καταιγιστική δράση και μεγαλύτερη κλίμακα από το πρώτο φιλμ που αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη.

"Τέσσερα χρόνια μετά την ολοκληρωτική καταστροφή της Νότιας Κορέας στο 'Train to Busan', το zombie θρίλερ που ενθουσίασε το κοινό σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει με το 'Peninsula', το νέο αγωνιώδες κεφάλαιο στον αποκαλυπτικό κόσμο του σκηνοθέτη Yeon Sang-ho.
Ο Jung-seok, ένας στρατιώτης που κατάφερε να αποδράσει από την κατεστραμμένη γη, θα ξαναζήσει τον ίδιο τρόμο, όταν θα σταλεί πίσω σε μια μυστική αποστολή με δυο απλούς στόχους: να ανακτήσει και να επιβιώσει. Όταν η ομάδα του πέφτει απροσδόκητα πάνω σε επιζώντες, η επιβίωση τους θα εξαρτηθεί από το αν θα επικρατήσει το καλύτερο ή το χειρότερο της ανθρώπινης φύσης."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Yeon Sang-ho ("Train to Busan", "Seoul Station"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Joo-Suk Park ("Train to Busan"). Πρωταγωνιστούν οι Gang Dong-won και Lee Jung-hyun.

Το "Peninsula" ή "Train to Busan Presents: Peninsula" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στο τέλος του καλοκαιριού.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Train to Busan Presents Peninsula"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.