Νέο Trailer Απο Το Θρίλερ Τρόμου "Doctor Sleep"

0

Η New Line Cinema κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Doctor Sleep", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Stephen King, που αποτελεί το sequel της ιστορίας του βιβλίου "The Shining", που το 1980 μεταφέρθηκε στο σινεμά απο τον Stanley Kubrick και με πρωταγωνιστή τον Jack Nicholson.

Το νέο trailer, μας μεταφέρει ξανά στον κόσμο του "The Shining" και του Overlook Hotel, σε ενα καλογυρισμένο θρίλερ που φαίνεται να σέβεται στο έπακρο το πρώτο κλασικό φίλμ.

"Η ιστορία εστιάζει στον Danny Torrance, ο οποίος κουβαλά το τραύμα απο το Overlook Hotel και στην ενήλικη ζωή του. Ο Danny έχει εξελιχθεί σε μια αντανάκλαση του δολοφονικού πατέρα του, με επίμονη οργή και εξάρτηση απο το αλκοόλ, που καταπραύνει τον πόνο του και τις "shining δυνάμεις" του. Αυτές οι δυνάμεις θα επιστρέψουν όταν θα αποτοξινωθεί και πλέον τις χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τους ετοιμοθάνατους στο κέντρο περίθαλψης. Σύντομα ο Danny θα δημιουργήσει μια ψυχική σύνδεση με ένα νεαρό κορίτσι που μοιράζεται τις ίδιες ικανότητες και που έχει στοχοποιηθεί απο μια τρομακτική ομάδα που διαθέτει παρόμοιες δυνάμεις. Αυτό που έχει ανακαλύψει αυτή η ομάδα, είναι πως οι οι δυνάμεις τους αυξάνονται όταν εισπνέουν τον "ατμό" που βγαίνει απο άλλους με την δύναμη του shine, όταν αυτοί υπομένουν ένα βασανιστικό θάνατο."

Νέο Trailer Απο Το Θρίλερ Τρόμου "Doctor Sleep"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Mike Flanagan ("The Haunting of Hill House", "Gerald's Game"), ο οποίος αναθεώρησε και το σενάριο που αρχικά έγραψε ο Akiva Goldsman ("The Dark Tower", "A Beautiful Mind").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Ewan McGregor ("The Impossible" "Fargo"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran, Bruce Greenwood, Jocelin Donahue, Zahn McClarnon, Alex Essoe, Carl Lumbly.

Το "Doctor Sleep" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το Θρίλερ Τρόμου "Doctor Sleep"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.