Νέο Trailer Απο Το Θρίλερ Τρόμου "Us"

0

Η Universal κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Us", το νέο θρίλερ τρόμου του Jordan Peele. Το νέο trailer είναι αρκετά αποκαλυπτικό, καθώς φανερώνει αρκετά σημεία της κεντρικής πλοκής, που θέλει μια οικογένεια να δέχεται εισβολή στο σπίτι της απο σωσίες των μελών της οικογένειας.

"Η ιστορία ακολουθεί τους Adelaide και Gabe Wilson (Lupita Nyong’o & Winston Duke), οι οποίοι ταξιδεύουν μαζί με τα παιδιά τους στο παραθαλάσσιο πατρικό σπίτι της Adelaide, στην Βόρεια Καλιφόρνια. 'Υστερα απο μια ημέρα στην παραλία μαζί με την οικογένεια των Tyler (Elisabeth Moss & Tim Heidecker), η Adelaide - η οποία στοιχειώνεται απο ενα επιμονο τραύμα απο το παρελθόν - αρχίζει να νιώθει πως κάτι κακό θα σμυνβεί στην οικογένεια της.
Καθώς η νύχτα πέφτει, η οικογένεια των Wilson βλέπει τέσσερις φιγούρες που κρατιούνται απο τα χέρια, να στέκονται σιωπηλές έξω απο το σπίτι τους."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jordan Peele ("Get Out"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Jason Blum της Blumhouse Productions. Πρωταγωνιστούν οι Lupita Nyong'o ("12 Years a Slave"), Elisabeth Moss ("The Handmaid's Tale"), Winston Duke ("Black Panther"), Tim Heidecker ("Decker"), Yahya Abdul-Mateen, Anna Diop, Kara Hayward, Cali Sheldon, Noelle Sheldon.

Το "Us" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.