Νέο Trailer Απο Το Θρίλερ Τρόμου "Antlers"

0

Η Fox Searchlight κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Antlers", το θρίλερ τρόμου του Scott Cooper. Το νέο trailer, αν και δεν διαθέτει διαλόγους, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, καθώς φανερώνει ενα πολύ ενδιαφέρον monster movie με πολύ αξιόλογους συντελεστές και σοβαρό τόνο.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε μια μικρή πόλη του Oregon και εστιάζει σε μια δασκάλα και τον αδελφό της, τον τοπικό σερίφη. Σύντομα, η δασκάλα θα ανακάλυψει πως ένας απο τους μαθητές της κρύβει ενα άκρως επικίνδυνο μεταφυσικό μυστικό, με τρομακτικές συνέπειες τόσο για την ζωές τους όσο και για ολόκληρη την πόλη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Scott Cooper ("Crazy Heart", "Hostiles"), ενώ το σενάριο υπογράφουν ο Henry Chaisson και ο Nick Antosca ("Believe"), βασισμένος στην ιστορία "The Quiet Boy", που έγραψε ο ίδιος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται η Keri Russell ("The Americans") και ο Jesse Plemons ("Fargo S2"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rory Cochrane, Amy Madigan, Graham Greene, Scott Haze, Andy Thompson, Jeremy Thomas και Cody Davis.

Με τον αξιόλογο σκηνοθέτη Scott Cooper στο τιμόνι, τον μετρ του μεταφυσικού Guillermo del Toro στη θέση του παραγωγού και δυο ταλαντούχους πρωταγωνιστές, το "Antlers" αναμένεται σαν ενα πολύ ενδιαφέρον μεταφυσικό θρίλερ.

To "Antlers" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την 1η Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.