Νέο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "Lamb"

0

Η A24 κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Lamb", το θρίλερ τρόμου-μυστηρίου του Ισλανδού Valdimar Jóhannsson, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Το νέο trailer μπερδεύει ακόμη περισσότερο την περίεργη ιστορία, που είναι βασισμένη στους φολκλόρ μύθους της Ισλανδίας.

"Η ιστορία ακολουθεί το άτεκνο ζευγάρι των Ισλανδών María (Noomi Rapace) και Ingvar (Hilmir Snaer Gudnason), που ζουν μαζί με το κοπάδι προβάτων τους, σε μια όμορφη αλλά και απομακρυσμένη φάρμα. Όταν ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες νεογέννητο στη φάρμα τους, αποφασίσουν να το κρατήσουν και να το μεγαλώσουν σαν δικό τους. Αυτή η απροσδόκητη προοπτική μια νέας οικογένειας τους φέρνει μεγάλη χαρά, πριν τελικά τους καταστρέψει."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Valdimar Jóhannsson, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Sjón Sigurdsson ("The Northman"). Πρωταγωνιστούν οι Noomi Rapace, Hilmir Snaer Gudnason, Ester Bibi, Björn Hlynur Haraldsson.

Το "Lamb" που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών αποσπώντας το βραβείο "Un Certain Regard - Prize of Originality" (Valdimar Jóhannsson), θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 8 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "Lamb"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.