Νέο Trailer Απο Το "These Final Hours"

0

Με αφορμή την συμμετοχή της ταινίας "These Final Hours", στο προσεχές Athens Film Festival, αποφασίσαμε να προβάλουμε ένα νέο trailer απο τo φίλμ του Zak Hilditch.

"Είναι η τελευταία μέρα στη Γή, 12 ώρες πρίν ένα κατακλυσμικό γεγονός δώσει τέλος στη ζωή όπως την ξέρουμε. Ο James, ένας προβληματικός νεαρός διασχίζει την άνομη και χαοτική πλέον πόλη, πηγαίνοντας σε αυτό που φαίνεται ότι θα είναι το τελευταίο του party. Ομως, κατά την διάρκεια της ημέρας καταλήγει στη διάσωση της Rose, ενός μικρού κοριτσιού που αναζητεί απεγνωσμένα τον πατέρα της. Με το απροσδόκητο βάρος της υπευθυνότητας, ο James είναι αναγκασμένος να ασχοληθεί με αυτό που πραγματικά μετρά στη ζωή και να βοηθήσει τη Rose να βρεί τον πατέρα της, κάτι που θα τον οδηγήσει στο μονοπάτι της εξιλέωσης."

Αποκαλυπτικό δράμα αυστραλιανής παραγωγής, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Zak Hilditch. Πρωταγωνιστούν οι Jessica De Gouw, Nathan Phillips, Sarah Snook, David Field, Daniel Henshall, Kathryn Beck, Angourie Rice, Lynette Curran, Korum Ellis, Zaydah-lee, Peter Docker, David Partridge.

Το "These Final Hours" έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Μελβούρνης με καλές κριτικές, ενώ θα προβληθεί και στο Athens Film Festival, στις 20 Σεπτεμβρίου στο Ιντεάλ.

Δείτε το trailer:

 

these-final-hours-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.