Νέο Trailer Από Το "The Woman in the Window"

0

Αν και το "The Woman in the Window" είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα του στα τέλη του 2019, η πανδημία δεν επέτρεψε την κυκλοφορία του στις αίθουσες. Κάτι που οδήγησε την 20th Century Fox να πουλήσει το φιλμ στο Netflix, που πλέον είναι έτοιμο να το διαθέσει μέσα από την πλατφόρμα του μέσα στον Μάιο.

Αν και το νέο φιλμ του Joe Wright φάνταζε στα χαρτιά σαν ένα οσκαρικό δόλωμα, τα συμπληρωματικά γυρίσματα και τα γενικότερα προβλήματα στην παραγωγή προκάλεσαν αρνητικό ντόρο γύρω από το φιλμ. Το νέο trailer που κυκλοφόρησε το Netflix φαντάζει πολύ καλύτερο από το πρώτο που κυκλοφόρησε η FOX τον Δεκέμβριο του 2019, καθώς φανερώνει ένα αγωνιώδες θρίλερ με πολύ αξιόλογο cast.

"Μια παιδοψυχολόγος (Amy Adams) που πάσχει από αγοραφοβία, γίνεται φίλη με μια γειτόνισσα στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Σύντομα όμως θα δει την ζωή της να αναστατώνεται, όταν η νέα φίλη της εξαφανίζεται με περίεργο τρόπο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Joe Wright ("Hanna", "Darkest Hour"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Tracy Letts ("August: Osage County"), βασισμένος στη νουβέλα του A.J. Finn. Πρωταγωνιστούν οι Amy Adams, Gary Oldman, Julianne Moore, Jennifer Jason Leigh, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Anthony Mackie, Liza Colón-Zayas, Fred Hechinger.

Το "The Woman in the Window" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 14 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "The Woman in the Window"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.