Νέο Trailer Απο Το "The Wolf Hour"

0

Η Brainstorm Media κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Wolf Hour", το θρίλερ μυστηρίου του Alistair Banks Griffin. Το νέο trailer φανερώνει ενα σκοτεινό, και αγωνιώδες θρίλερ που όμως πέρα απο την ερμηνεία της Naomi Watts, δεν φαίνεται να διαθέτει κάτι το ιδιαίτερο.

"Ιούλιος του 1977, η Νέα Υόρκη πλήττεται απο κλιμακούμενη βία. Ενα μπλακάουτ σε ολόκληρη την πόλη πυροδοτεί φωτιές, πλιάτσικο και αμέτρητες συλλήψεις και οι φόνοι του κατά συρροή δολοφόνου David Berkowitz έχουν προκαλέσει τον πανικό. Η June, μια πρώην καταξιώμενη φιγούρα της αντικουλτούρας, προσπαθεί να αποσυρθεί απο το χάος, κλεισμένη μέσα στους κίτρινους τοίχους του διαμερίσματος της γιαγιάς της στο Νότιο Bronx. Όμως το κουδούνι της χτυπά συνέχεια, η ζέστη είναι ανυπόφορη και η παράνοια που παραμονεύει αρχίζει να κυριαρχεί. Οι επισκέπτες, κάποιοι καλεσμένοι και κάποιοι όχι, καταφθάνουν ένας ένας και η June θα πρέπει να αποφασίσει το ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί και το εαν μπορεί να βρεί τον δρόμο προς τον παλιό εαυτό της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alistair Banks Griffin ("Two Gates of Sleep"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Naomi Watts, Jennifer Ehle, Brennan Brown, Emory Cohen, Jeremy Bobb, Kelvin Harrison Jr., Maritza Veer, Angel Christian Roman, Pedro Hollywood, Justin Clarke.

Το "The Wolf Hour" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "The Wolf Hour"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.