Νέο Trailer Απο Το "The Witch"

0

Η A24 Films κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Witch", την ταινία τρόμου του Robert Eggers, που έκλεψε την παράσταση στο Φεστιβάλ του Sundance τον περασμένο Σεπτέμβριο.

"Νέα Αγγλία, 1630: Oταν ο William, ένας οικογενειάρχης και αγρότης, απειλείται με εξορία απο την εκκλησία, αναγκάζεται να μεταφέρει την οικογένεια του σε ένα απομονωμένο κομμάτι γής, στην άκρη ενός δάσους. Εκεί όμως, περιέργα και τρομακτικά πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν καθώς δέχονται επιθέσεις απο ζώα, οι σοδείες καταστρέφονται, ένα παιδί εξαφανίζεται και ένα άλλο φαίνεται να έχει κυριευθεί απο έναν δαίμονα. Καθώς η κατάσταση χειροτερεύει, η οικογένεια κατηγορεί την έφηβη κόρη για μαγεία και οι οικογενειακοί δεσμοί, η πίστη και η αφοσίωση αρχίζουν να αμφισβητούνται."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Robert Eggers, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο. Πρωταγωνιστούν οι Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, Lucas Dawson, Harvey Scrimshaw και Ellie Grainger.

Με μια εξαιρετική ερμηνεία απο την Anya Taylor-Joy και εντυπωσιακή κινηματογράφηση, η ταινία του Eggers αποτελεί μια άκρως ρεαλιστική απεικόνιση της ούτως ή άλλως τρομακτικής Νέας Αγγλίας του 1630, μερικές γενιές πρίν απο τις διαβόητες Δίκες του Salem.

Με επιβλητική ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα σκοτεινό τόνο, το "The Witch" φαντάζει σαν ένα πολύ αξιόλογο και πολύ τρομακτικό θρίλερ τρόμου.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 19 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "The Witch"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.