Νέο Trailer Απο Το "The Two Popes"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Two Popes", το δραματικό φίλμ του Fernando Meirelles. Το νέο trailer φανέρωνει ενα καλογυρισμένο φίλμ, που θα στηριχθεί στις ερμηνείες του πολύ αξιόλογου πρωταγωνιστικού διδύμου.

"Μια ενδόμυχη ματιά στην πιο δραματική μετάβαση εξουσίας των τελευταίων 2000 χρόνων. Απογοητευμένος με την κατεύθυνση της εκκλησίας, ο Καρδινάλιος Bergoglio (Jonathan Pryce) θέλει να αποσυρθεί και ζητά την άδεια απο τον Πάπα Βενέδικτο (Anthony Hopkins), το 2012. Αντί αυτού, ο συνεσταλμένος Πάπας Βενέδικτος που βρίσκεται αντιμέτωπος με ενα σκάνδαλο και αυτοαμφισβήτηση, καλεί τον πιο σκληρό επικριτή και μελλοντικό διάδοχο του στην Ρώμη, για να αποκαλύψει ενα μυστικό που θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στα θεμέλια της Καθολικής Εκκλησίας. Πίσω απο τους τοίχους του Βατικανού, μαίνεται μια μάχη ανάμεσα στην παράδοση και την πρόοδο, την ενοχή και την συγχώρεση, καθώς αυτοί οι δυο πολύ διαφορετικοί άνδρες αντιμετωπίζουν στοιχεία απο το παρελθόν τους, με σκοπό να βρούν κοινό έδαφος και να κτίσουν ενα μέλλον για το ενα δισεκατομμύριο πιστών σε ολόκληρο τον κόσμο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Fernando Meirelles ("The Constant Gardener", "City of God"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Anthony McCarten ("Darkest Hour", "Bohemian Rhapsody"). Πρωταγωνιστούν οι Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín, Sidney Cole, Thomas D Williams, Federico Torre, Pablo Trimarchi.

Το "The Two Popes" ("Οι Δύο Πάπες"), θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.