Νέο Trailer Από Το "The Suicide Squad"

0

Η Warner Bros. και η DC, κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer από το "The Suicide Squad", το φιλμ του James Gunn που αποτελεί το sequel της ταινίας "Suicide Squad" του 2016, που σκηνοθέτησε ο David Ayer.

Το νέο trailer φανερώνει μια ταινία comic, με συνταγή από το "Guardians of the Galaxy", με εντυπωσιακές σκηνές δράσης, χιουμοράκι και πλούσιο cast.

"Καλώς ήρθατε στην κόλαση ή στο Belle Reve, την φυλακή με την μεγαλύτερη θνησιμότητα στην Αμερική. Εκεί όπου φυλάσσονται οι χειρότεροι υπέρ-κακοί, οι οποίοι θα κάνουν το παν για να βγουν έξω, ακόμη και αν χρειαστεί να συμμετάσχουν στην πολύ σκιώδη Δύναμη Χ. Η σημερινή θανάσιμη αποστολή? Ο σχηματισμός μιας ομάδας με τους χειρότερους κατάδικους, που περιλαμβάνει τους Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin και την αγαπημένη ψυχοπαθή όλων, την Harley Quinn. Τους εξοπλίζουν και τους πετάνε (στην κυριολεξία) στο απομακρυσμένο και γεμάτο εχθρούς νησί του Corto Maltese."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο James Gunn ("Guardians of the Galaxy 1-2"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο βασισμένος στο comic του John Ostrander.

Το πολύ πλούσιο cast αποτελείται από τους Joel Kinnaman, Margot Robbie, Viola Davis, Idris Elba, Jai Courtney, Michael Rooker, Alice Braga, Nathan Fillion, Pete Davidson, John Cena, Taika Waititi, Peter Capaldi, Sean Gunn, Mikaela Hoover, Storm Reid και τον Sylvester Stallone στη φωνή του King Shark.

Το "The Suicide Squad" θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στις αίθουσες και το HBO Max, στις 6 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "The Suicide Squad"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.