Νέο Trailer Απο Το "The Professor and the Madman"

0

Παρά τις έντονες αντιρρρήσεις του Mel Gibson, ο οποίος έκανε το πάν για να μπλοκάρει την κυκλοφορία του φίλμ, η Voltage Pictures κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Professor and the Madman", την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου "The Surgeon of Crowthorne", που έγραψε ο Simon Winchester. Το νέο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο φίλμ και σε καμία περίπτωση δεν φανερώνει τίποτε απο το δράμα που έλαβε χώρα στα γυρίσματα της ταινίας (διαβάστε παρακάτω).

"Το φίλμ αφηγείται την ιστορία της δημιουργίας του Λεξικού του Πανεπιστημίου του Oxford, μια ιδιαίτερα περιέργη και ενδιαφέρουσα ιστορία. Το 1857 ο Καθηγητής James Murray ξεκίνησε την δημιουργία του Λεξικού Oxford της Αγγλικής και αρχειοθέτησε περισσότερες απο 10,000 εγγραφές απο κάποιον Dr. W.C. Minor, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται εγκλεισμένος σε άνα άσυλο για παρανοϊκούς εγκληματίες."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Farhad Safinia, ο σεναριογράφος του "Apocalypto", ο οποίος κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο και υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους John Boorman ("Excalibur") και Todd Komarnicki ("Sully"), βασισμένοι στο βιβλίο του Simon Winchester.

Στο ρόλο του Καθηγητή James Murray βρίσκεται ο Mel Gibson, ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού, ενώ στο ρόλο του παρανοϊκού Dr. W.C. Minor, βρίσκεται ο ο Sean Penn. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Steve Coogan, Jeremy Irvine, Natalie Dormer, Jennifer Ehle, Ioan Gruffudd, Adam Fergus, Brendan Patricks, David Crowley,Brian Fortune.

Αν και η ταινία ολοκληρώθηκε πρίν απο ενα χρόνο, η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Voltage Pictures και τον Mel Gibson, που κατηγορεί την εταιρεία για μη τήρηση της συμφωνίας σχετικά με την διάρκεια, τον προϋπολογισμό των γυρισμάτων και το τελικό μοντάζ του φίλμ, καθυστέρησαν την κυκλοφορία της, που πλέον βρίσκεται καθοδόν καθώς ο δικαστής αποφάσισε υπέρ της Voltage.

Το "The Professor and the Madman" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2019.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.