Νέο Trailer Απο Το "The Old Man & the Gun"

0

Η Fox Searchlight κυκλοφόρρησε το πρώτο trailer απο το "The Old Man & the Gun", το αστυνομικό δράμα του David Lowery που θα αποτελέσει την τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του Robert Redford. Το νέο trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο δράμα με μια ενδιαφέρουσα πλοκή που είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Ενα φίλμ που αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύ αξιοπρεπή επίλογο, για την καριέρα του θρυλικού ηθοποιού.

"Το φίλμ ακολουθεί την αληθινή ιστορία του Forrest Tucker (Robert Redford), ο οποίος ύστερα απο την θρασύτατη απόδραση του απο την φυλακή San Quentin σε ηλικία 70 χρόνων, ξεκίνησε μια πρωτοφανή σειρά ληστειών που μπέρδεψε τις αρχές και μάγεψε το κοινό.
Ενα βήμα πίσω του βρίσκονται ο ντετέκτιβ John Hunt (Casey Affleck), ο οποίος εντυπωσιάζεται απο την αφοσίωση του Forrest στην τέχνη του και μια γύναικα (Sissy Spacek), η οποία τον αγαπά άνευ όρων."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Lowery, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στο άρθρο που έγραψε ο δημοσιογράφος David Grann.

Πρωταγωνιστούν οι Robert Redford, Sissy Spacek, Casey Affleck, Danny Glover, Elisabeth Moss, Tika Sumpter, Tom Waits, John David Washington.

Το "The Old Man & the Gun" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 28 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "The Old Man and the Gun"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.