Νέο Trailer Απο Το "The Old Guard" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "The Old Guard", το φιλμ φαντασίας της Gina Prince-Bythewood, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο comic των Greg Rucka και Leandro Fernández. Υστερα από το πρώτο trailer που δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα, το νέο promo κάνει καλύτερα δουλειά, καθώς φανερώνει μια περιπέτεια φαντασίας που θυμίζει ως concept κάτι από το "Highlander" του 1986, με τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες να διαθέτουν πολεμική εμπειρία αιώνων, έχοντας λάβει μέρος σε σημαντικά ιστορικά γεγονότα του παρελθόντος.

"Η αιωνιότητα είναι δύσκολη υπόθεση. Με αρχηγό την πολεμίστρια Andy (Charlize Theron), μια μυστική αδιάσπαστη ομάδα μισθοφόρων, οι οποίοι για έναν μυστηριώδη λόγο είναι αθάνατοι, πολεμούν εδώ και αιώνες για να προστατεύσουν τον κόσμο των θνητών. Όταν όμως επιστρατεύονται σε μια επείγουσα αποστολή, οι μοναδικές τους ικανότητες γίνονται ξαφνικά γνωστές και η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια της Andy και της Nile (KiKi Layne), της νεότερης πολεμίστριας, για να εξαλείψει την απειλή εκείνων που προσπαθούν με κάθε μέσο να αναπαράξουν και να εκμεταλλευτούν εμπορικά τη δύναμή της. Βασισμένο στο επιτυχημένο κόμικ του Greg Rucka και σε σκηνοθεσία της Gina Prince-Bythewood ("Love & Basketball", "Beyond the Lights"), η "Παλιά Φρουρά" αφηγείται μια ρεαλιστική, καθημερινή, καταιγιστική ιστορία που δείχνει ότι η αθανασία είναι πιο σκληρή απ' ό,τι φαίνεται."

Νέο Trailer Απο Το "The Old Guard" Του Netflix

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Gina Prince-Bythewood ("Beyond the Lights", "The Secret Life of Bees"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός του comic Greg Rucka ("Whiteout", "Stumptown").

Πρωταγωνιστούν οι Charlize Theron ("Mad Max: Fury Road"), Chiwetel Ejiofor ("12 Years a Slave"), KiKi Layne ("If Beale Street Could Talk"), Matthias Schoenaerts ("Rust and Bone"), Marwan Kenzari, Natacha Karam, Anamaria Marinca, Harry Melling, Van Veronica Ngo, Joey Ansah, Luca Marinelli.

Το "The Old Guard" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 10 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.