Νέο Trailer Απο Το "The New Mutants"

0

Η 20th Century Fox (που πλέον ανήκει στη Disney), κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The New Mutants", ενα φίλμ που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην παραγωγή του, με συμπληρωματικά γυρίσματα που οδήγησαν σε δυο αναβολές της κυκλοφορίας του. Το νέο trailer φανερώνει ενα ενδιαφέρον comic φίλμ, με νεανικό cast και σκοτεινή ατμόσφαιρα που θυμίζει περισσότερο ταινία τρόμου.

"Πέντε νεαροί μεταλλαγμένοι που τώρα ανακαλύπτουν τις ικανότητες τους, φυλακισμένοι σε μια μυστική εγκατάσταση, πασχίζουν να αποδράσουν απο τις αμαρτίες του παρελθόντος και να σώσουν τις ζωές τους."

Στην σκηνοθεσία του φίλμ βρίσκεται ο Josh Boone ("The Fault in Our Stars"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Kante Gwaltney, Scott Neustadter ("The Spectacular Now") και Michael H. Weber ("500 Days of Summer"), βασισμένοι στο comic που δημιούργησαν οι Chris Claremont και Bob McLeod.

Πρωταγωνιστούν οι Anya Taylor-Joy ("The Witch", "Split"), Maisie Williams ("Game of Thrones"), Charlie Heaton ("Stranger Things"), Henry Zaga, Blu Hunt, Mickey Gilmore, Thomas Kee και Alice Braga ("I Αm Legend").

Συνεχίζοντας τον δρόμο που άνοιξαν το "Deadpool" και το "Logan", το "The New Mutants" διαθέτει και αυτό τον σκοτεινό τόνο των τελευταίων comic φίλμ που "πρόλαβε" να κυκλοφορήσει η 20th Century Fox πρίν εξαγοραστεί απο τη Disney.

Το "The New Mutants" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Απριλίου του 2020.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "The New Mutants"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.