Νέο Trailer Από Το "The Midnight Sky"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "The Midnight Sky", την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου "Good Morning, Midnight", που έγραψε η Lily Brooks-Dalton. Αν και το νέο trailer είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο, το φιλμ δεν φαίνεται να διαθέτει κάτι το ξεχωριστό, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις πρώτες μέτριες κριτικές που έχουν κυκλοφορήσει.

"Ο Augustine είναι ενας πολύ αξιόλογος αστρονόμος, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στα αστέρια. Για πάρα πολλά χρόνια έχει ζήσει σε απομακρυσμένα παρατηρητήρια, μελετώντας τον ουρανό και αναζητώντας στοιχεία γύρω απο πως δημιουργήθηκε το σύμπαν. Τώρα, ο Augustine βρίσκεται σε ενα ερευνητικό κέντρο στον Βόρειο Πόλο. Σύντομα όμως, μια πληροφορία για ενα καταστροφικό γεγονός που έρχεται, αναγκάζει όλους τους επιστημόνες να εγκαταλείψουν τη βάση. Ο Augustine όμως αρνείται να εγκαταλείψει τη δουλειά του και παραμένει. Εχοντας πλέον μείνει μόνος, ο Augustine ανακαλύπτει την Iris, ενα μυστηριώδες παιδί και συνειδητοποιεί πως ο ασύρματος είναι βουβός. Είναι πλέον μόνοι τους.

Νέο Trailer Από Το "The Midnight Sky"

Την ίδια ώρα, η αστροναύτης Sullivan βρίσκεται στο διαστημόπλοιο Aether, που επιστρέφει απο τον Δία. Οι αστροναύτες του σκάφους είναι οι πρώτοι άνθρωποι που έφτασαν τόσο μακριά στο διάστημα και η Sully έχει πλέον συμφιλιωθεί με τις θυσίες που έπρεπε να κάνει: μια κόρη που άφησε πίσω και ενα γάμο που έληξε. Μέχρι τώρα το ταξίδι ήταν επιτυχές, όταν όμως χάνεται η επικοινωνία με το Κέντρο Αποστολών, η Sully και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος, αρχίζουν να αναρωτιούνται αν θα φτάσουν ποτέ στο σπίτι.

Καθώς ο Augustine και η Sully βρίσκονται αντιμέτωποι με ενα αβέβαιο μέλλον, οι ιστορίες τους αρχίζουν να συνδέονται σε μια βαθυστόχαστη και απροσδόκητη κατάληξη."

Στην σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του φιλμ, βρίσκεται ο George Clooney ("Good Night, and Good Luck", "The Monuments Men", "Suburbicon"), ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Mark L. Smith ("The Revenant", "Overlord"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Felicity Jones, David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir, Tiffany Boone, Sophie Rundle, Ethan Peck, Tim Russ.

Το "The Midnight Sky" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "The Midnight Sky"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.