Νέο Trailer Από Το "The Matrix Resurrections"

0

Η Warner Bros κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "The Matrix Resurrections", το τέταρτο φιλμ από το franchise επιστημονικής φαντασίας που ξεκίνησε το 1999. Ύστερα από το πρώτο επικό και καλομονταρισμένο trailer, το νέο promo συντηρεί τις θετικές εντυπώσεις και όλα δείχνουν πως το νέο φιλμ (αν και με ανακυκλωμένη ιστορία), θα είναι πολύ καλύτερο από τα δυο προηγούμενα.

Αν και η επίσημη πλοκή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αυτό που έχουμε καταλάβει μέχρι σήμερα είναι πως ο Neo επιστρέφει σε αναβαθμισμένο Matrix, ύστερα από μια περίοδο καταστολής με μπλε χάπια, με σκοπό την διάσωση της Trinity.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Lana Wachowski ("The Matrix", "Cloud Atlas", "Jupiter Ascending", "Speed Racer"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους David Mitchell ("Cloud Atlas") & Aleksandar Hemon ("Love Island"). Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Lambert Wilson, Daniel Bernhardt και Jada Pinkett Smith, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Jessica Henwick, Yahya Abdul-Mateen II, Christina Ricci,, Neil Patrick Harris, Ellen Hollman, Ian Pirie, Priyanka Chopra Jonas, Daniel Bernhardt, Max Riemelt, Brian J. Smith, Eréndira Ibarra, Telma Hopkins.

Το "The Matrix Resurrections" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 22 Δεκεμβρίου, ενώ την ίδια μέρα θα διατεθεί και μέσα από το HBO Max.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "The Matrix Resurrections"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.