Νέο Trailer Απο Το "The Man Who Killed Don Quixote"

0

Η Quixote Media κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Man Who Killed Don Quixote", την νέα κινηματογραφική μεταφορά της διάσημης νουβέλας του Miguel de Cervantes. Σε αντίθεση με το πρώτο θεότρελο trailer, το νέο promo φαντάζει πιο προσγειώμενο και εστιάζει περισσότερο στην πλοκή του "καταραμμένου" φίλμ, που χρειάστηκε 20 χρόνια για να ολοκληρωθεί.

"Μια φορά και ένα καιρό, ο Toby ήταν ένας νεαρός ιδεαλιστής, σπουδαστής κινηματογράφου. Το μεγαλύτερο του επίτευγμα ήταν μια λυρική, νέα εκδοχή της ιστορίας του Δον Κιχώτη που εξελίσσεται σε ένα παλιό γραφικό ισπανικό χωριό. Ομως αυτά ήταν τότε, καθώς αυτές τις ημέρες, ο Toby είναι ένας απαθής, αλλαζόνας και σεξομανής σκηνοθέτης διαφημιστικών. Τα λεφτά και η δόξα τον έχουν εκτροχιάσει και τώρα παλεύει με την γυναίκα του αφεντικού του, μια βιβλική καταιγίδα και τον εγωισμό του, καθώς προσπαθεί να ολοκληρώσει ένα νέο διαφημιστικό στην Ισπανία.
Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που τον πλησιάζει ένας μυστηριώδης Τσιγγάνος, με ένα αρχαίο αντίγραφο απο το φοιτητικό φίλμ του Toby, ο οποίος συγκινείται και ξεκινά να βρεί αυτό το μικρό χωριό, πάνω στο οποίο βασίστηκε η εργασία του. Για κακή του τύχη, το μικρό φίλμ του είχε άσχημη επίπτωση πάνω στο ήσυχο χωριό. Η Angelica, το νεαρό κορίτσι που συμμετείχε στο φίλμ, τώρα εργάζεται σαν συνοδός πολυτελείας και ο ηλικιωμένος άνδρας που υποδύθηκε τον Δον Κιχώτη, έχει πλέον τρελαθεί καθώς πιστεύει πως είναι στα αλήθεια ο Ιππότης με την Θλιμμένη Έκφραση'.

Μια σειρά ατυχημάτων θα προκαλέσει μια φωτιά που θα απειλήσει το χωριό με καταστροφή. Η αστυνομία αναζητά τον Toby, ο οποίος διασώζεται απο τον τρελό ηλικιωμένο άνδρα, που τον μπερδεύει με τον πιστό βοηθό του Sancho και τον οδηγεί στην εξοχή και την αναζήτηση της τέλειας δεσποινίδας, της Dulcinea. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, ο Toby θα βρεθεί αντιμέτωπος με δαίμονες, τόσο αληθινούς όσο και φανταστικούς, μοντέρνους και μεσαιωνικούς. Κοπελιές θα διασωθούν, κονταρομαχίες θα διεξαχθούν, γίγαντες θα δολοφονηθούν και οι γυναίκες έχουν γενειάδες! Η πραγματικότητα και η φαντασία μπλέκονται σε αυτό το περίεργο οδειπορικό που οδηγεί σε ένα φαντασμαγορικό φινάλε."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Terry Gilliam ("Fear and Loathing in Las Vegas", "Twelve Monkeys"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Tony Grisoni ("Fear and Loathing in Las Vegas", "Tideland"), βασισμένοι φυσικά στη διάσημη νουβέλα του Miguel de Cervantes.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δόν Κιχώτη βρίσκεται ο Jonathan Pryce ("Game of Thrones"), o Adam Driver ("Star Wars: The Force Awakens") υποδύεται τον χρονοταξιδευτή Toby, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Olga Kurylenko ("Quantum of Solace"), Stellan Skarsgård ("Nymphomaniac"), Jordi Mollà ("Blow"), Eva Basteiro-Bertoli ("Black Bread"), Joana Ribeiro ("A Uma Hora Incerta"), Rossy de Palma ("Kika") και Jason Watkins ("Taboo").

Έτσι και ύστερα απο σχεδόν είκοσι χρόνια ατυχιών και εμποδίων, το "The Man Who Killed Don Quixote" του Terry Gilliam παίρνει το δρόμο για τις αίθουσες, έχοντας ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον μας για το τελικό αποτέλεσμα, που ως συνήθως αναμένεται άκρως παρανοϊκό.

Το "The Man Who Killed Don Quixote" θα κάνει πρεμιέρα στο προσεχές Φεστιβάλ των Καννών, που θα διεξαχθεί τον Μαϊο, ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει και στις αίθουσες απο την Amazon Studios.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.