Νέο Trailer Απο Το "The Man from U.N.C.L.E."

0

H Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Man from U.N.C.L.E.", την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, που προβλήθηκε στην Αμερική την περίοδο 1964-1968.

"Το φίλμ εξελίσσεται στις αρχές του 60' με υπόβαθρο τον Ψυχρό Πόλεμο και εστιάζει στον πράκτορα της CIA, Solo και τον πράκτορα της KGB, Kuryakin. Αναγκασμένοι να αφήσουν στο πλάι της πολύχρονες αντιπαλότητες, οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια κοινή αποστολή με σκοπό την καταστροφή μιας μυστηριώδους εγληματικής οργάνωσης, που στοχεύει να αποσταθεροποιήσει την εύθραστη ισορροπία δυνάμεων μέσα απο την γρήγορη εξάπλωση των πυρηνικών όπλων και της τεχνολογίας.
Το μόνο στοιχείο που διαθέτει το δίδυμο, είναι η κόρη ενός εξαφανισμένου Γερμανού επιστήμονα, ο οποίος αποτελεί το κλειδί για την διείσδυση μέσα στην οργάνωση. Οι δυο πράκτορες θα πρέπει να αγωνιστούν ενάντια στο χρόνο και να τον βρούν, αν θέλουν να αποτρέψουν μια παγκόσμια καταστροφή."

Στην σκηνοθεσία της μεταφοράς βρίσκεται ο Guy Ritchie ("Snatch", "Lock, Stock and Two Smoking Barrels"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Lionel Wigram ("Sherlock Holmes"), βασισμένοι στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που δημιούργησε ο Sam Rolfe.

Στους ρόλους του πρωταγωνιστικού διδύμου, βρίσκονται ο Henry Cavill ("Man of Steel") και ο Armie Hammer ("The Lone Ranger"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jared Harris, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Christian Berkel, Daniel Westwood, Christopher Sciueref, Guy Potter, Jorge Leon Martinez και Luca Calvani.

Κρίνοντας απο τα δυο trailers που έχουμε δεί μέχρι σήμερα, η νέα ταινία του Guy Ritchie αναμένεται να έχει άφθονη δράση και περισσότερο χιούμορ απ΄'οσο θα έπρεπε...

Η ταινία της Warner Bros. θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Αυγούστου του 2015.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.