Νέο Trailer Απο Το "The Lure"

0

Η Janus Films κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Lure", το μιούσικαλ τρόμου της Πολωνής σκηνοθέτριας Agnieszka Smoczynska.

"Δυο σαρκοφάγες αδελφές-γοργόνες βγαίνουν στην στεριά σε μια εναλλακτική Πολωνία του 80', για να εξερευνήσουν τα θαύματα και τους πειρασμούς της ζωής στη πόλη. Τα ελκυστικά τραγούδια των σειρήνων και η απόκοσμη αύρα τους, τις μετατρέπει σε ατραξιόν των νυχτερινών κλάμπ. Σε μια φρικιαστική διαστρέβλωση της αυθεντικής ιστορίας του Hans Christian Andersen, η μια αδελφή ερωτεύεται έναν άνδρα και οι δεσμοί ανάμεσα στις αδελφές δοκιμάζονται, ενώ οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην αγάπη και την επιβίωση θολώνουν. Ένα άγριο παραμύθι επιβίωσης, με ένα πιασάρικο new-wave soundtrack, πλούσια σκηνικά και εξωπραγματικά μουσικά νούμερα, το THE LURE εξερευνά την σεξουαλικότητα, την εκμετάλλευση και τους συμβιβασμούς της ενήλικης ζωής με ενέργεια και αυθεντικότητα."

Νέο Trailer Απο Το "The Lure"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Agnieszka Smoczynska ("Viva Maria!"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Robert Bolesto ("Hardkor Disko"). Πρωταγωνιστούν οι Marta Mazurek, Michalina Olszanska, Kinga Preis, Andrzej Konopka, Jakub Gierszal, Zygmunt Malanowicz, Magdalena Cielecka, Katarzyna Herman, Marcin Kowalczyk, Roma Gasiorowska.

Με όμορφη neon αισθητική και πρωτότυπη ιστορία, το υβριδικό φίλμ της Agnieszka Smoczynska κατάφερε να αποσπάσει αρκετά κολακευτικά σχόλια σε όλα τα φεστιβάλ που προβλήθηκε.

Δείτε το trailer:

Νέο Trailer Απο Το "The Lure"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.