Νέο Trailer Απο Το "The Lodge"

0

Η Neon κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Lodge", το θρίλερ τρόμου που απέσπασε αρκετά κολακευτικά σχόλια στο περσινό Φεστιβάλ του Sundance. Το νέο trailer συντηρεί τις θετικές εντυπώσεις που άφησε το πρώτο promo, καθώς φανερώνει ενα αρκετά τρομακτικό, ατμοσφαιρικό θρίλερ, που φαίνεται να ανήκει στην νέα σχολή τρόμου, με φίλμ που εστιάζουν περισσότερο στην δημιουργία ατμόσφαιρας και πολύ λιγότερο στα φθηνά jump scares.

"Αφοσιωμένα στην αγαπημένη τους μητέρα, τα αδέλφια Aidan και Mia απεχθάνονται την Grace, την νεότερη γυναίκα που ο πρόσφατα χωρισμένος πατέρας τους σχεδιάζει να παντρευτεί. Τα δυο παιδιά απορρίπτουν τις προσπάθειες της Grace να τα προσεγγίσει και αναζητούν πληροφορίες γύρω απο το τραγικό παρελθόν της. Όταν όμως ο πατέρας τους αναγκάζεται να επιστρέψει στην δουλειά του, τα παιδιά θα ξεμείνουν μαζί της σε ενα απομακρυσμένο, χιονισμένο θέρετρο. Καθώς οι σχέσεις του αρχίζουν να αναθερμαίνονται, περίεργα και τρομακτικά γεγονότα απειλούν να ελευθερώσουν τους ψυχολογικούς δαίμονες απο την αυστηρώς θρησκευτική, παιδική ηλικία της Grace."

Νέο Trailer Απο Το "The Lodge"

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Veronika Franz και Severin Fiala ("Goodnight Mommy"), οι οποίες υπογράφουν και το σενάριο μαζί με τον Sergio Casci ("The Caller").

Πρωταγωνιστούν οι Riley Keough ("The Girlfriend Experience"), Richard Armitage ("The Hobbit"), Jaeden Lieberher, Lia McHugh, Alicia Silverstone, Jaeden Martell, Danny Keough, Rebecca Faulkenberry, Katelyn Wells, Lola Reid.

Το "The Lodge" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής στις 7 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "The Lodge"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.