Νέο Trailer Απο Το "The Lion King"

0

Η Disney κυκλοφορήσε ενα νέο trailer απο το "The Lion King", το remake της ομώνυμης animated ταινίας που κυκλοφόρησε το 1994. Το νέο trailer επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή δουλειά που διακρίναμε στο πρώτο trailer και αυτό που μένει να φανεί, είναι το πόσο διαφορετικό θεματικά θα είναι το νέο φίλμ σε σχέση με το πρώτο κλασικό φίλμ του 1994.

"Η ιστορία μας ταξιδεύει στην Αφρικανική σαβάννα, εκεί όπου γεννιέται ενας μελλοντικός βασιλιάς. Ο Simba έχει σαν είδωλο τον πατέρα του Βασιλιά Mufasa και αρχίζει να αποδέχεται το δικό του βασιλικό μέλλον. Ομως, δεν γιορτάζουν όλοι την έλευση του νέου λιονταριού. Ο Scar, ο αδελφός του Mufasa και πρώην διάδοχος του θρόνου, έχει τα δικά του σχέδια. Η μάχη για το Pride Rock, είναι γεμάτη με προδοσία, τραγωδία και δράμα και σαν αποτέλσμα την εξορία του Simba. Με την βοήθεια δυο νέων, περιέργων φίλων, ο Simba θα πρέπει να βρεί τον τρόπο να επιβιώσει και να διεκδικήσει αυτό που του ανήκει."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jon Favreau ("The Jungle Book"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jeff Nathanson, βασισμένος στην ιστορία της Brenda Chapman και τους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Irene Mecchi, Jonathan Roberts και Linda Woolverton.

Τις φωνές τους δανείζουν οι Chiwetel Ejiofor, James Earl Jones, Donald Glover, Seth Rogen, Keegan-Michael Key, Billy Eichner, Alfre Woodard, Beyoncé, Eric André.

Το "The Lion King" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 19 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.