Νέο Trailer Απο Το "The Kitchen"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Kitchen", το δραματικό φίλμ της Andrea Berloff, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο comic που δημιούργησαν οι Ollie Masters και Ming Doyle. Το νέο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο αστυνομικό δράμα με ατμόσφαιρα 70's, πολύ αξιόλογο cast, αλλά και μια πλοκή που δύσκολα θα προσελκύσει θεατές.

"Η ιστορία εξελίσσεται το 1978 στο Hell’s Kitchen της Νέας Υόρκης και ακολουθεί τρείς γυναίκες, που θα δούν τους μαφιόζους συζύγους τους, να καταλήγουν στην φυλακή. Χωρίς πολλές επιλογές στη διάθεση τους, οι γυναίκες αναλαμβάνουν την διοίκηση της Ιρλανδικής μαφίας, επιδεικνύοντας απρόσμενη προσαρμοστικότητα σε όλα τα θέματα..."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Andrea Berloff, η οποία κάνει το σκηνοθετικό της ντεπούτο υπογράφοντας και το σενάριο, βασισμένη στο comic του Ollie Masters.

Πρωταγωνιστούν οι Melissa McCarthy ("Can You Ever Forgive Me?"), Elisabeth Moss ("The Handmaid’s Tale"), Tiffany Haddish ("Girls Trip"), James Badge Dale, Domhnall Gleeson, Brian d’Arcy James, Common, Bill Camp, E.J. Bonilla, Margo Martindale, Wayne Duvall και Annabella Sciorra.

Το "The Kitchen" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "The Kitchen"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.