Νέο Trailer Απο Το "The Jesus Rolls"

0

Η Screen Media Films κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Jesus Rolls", το spin-off φίλμ απο το σύμπαν του "Big Lebowski". Το νέο trailer φανερώνει μια περίεργη κωμωδία, με αξιόλογο cast, που όμως δεν φαίνεται να διαθέτει την εξυπνάδα και το πνεύμα του "Big Lebowski".

"Το φίλμ ακολουθεί ενα τρίδυμο περιθωριακών, των οποίων η ασεβής και σεξουαλικά φορτισμένη δυναμική εξελίσσεται σε μια απίθανη ερωτική ιστορία, καθώς η αυθόρμητη και επιπόλαιη αντιμετώπιση του παρελθόντος ή του παρόντος, εκπυρσοκροτεί ξανά και ξανά, ακόμη και όταν άθελα τους κάνουν το καλό. Οταν γίνονται εχθροί με εναν οπλοφόρο κομμωτή, το ταξίδι τους εξελίσσεται σε μια διαρκής απόδραση απο τον νόμο, την κοινωνία και απο τον κομμωτή, ενώ την ίδια ώρα οι δεσμοί της περίεργης οικογένειας τους μεγαλώνουν."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο John Turturro ("Fading Gigolo"), οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος φυσικά στους χαρακτήρες που δημιούργησαν ο Bertrand Blier και οι Αδελφοί Coen, οι οποίοι δεν έχουν καμία συμμετοχή στο νέο εγχείρημα.

Ο Turturro βρίσκεται και στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Jon Hamm, Susan Sarandon, Pete Davidson, Gloria Reuben, Sônia Braga, Michael Badalucco, Margaret Reed, Rosa Gilmore.

Το "The Jesus Rolls" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στην άνοιξη.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "The Jesus Rolls"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.