Νέο Trailer Απο Το "The Invisible Man"

0

Η Universal κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Invisible Man", την νέα κινηματογραφική μεταφορά της διάσημης νουβέλας του H.G. Wells. Το νέο trailer φανερώνει μια διαφορετική υλοποίηση της διάσημης ιστορίας, αναμειγνύοντας κάτι απο τρόμο και κάτι απο δράμα, σε μια extreme ιστορία ενδοοικογενειακής βίας.

"Παγιδευμένη σε μια βίαιη και αυταρχική σχέση με ενα πλούσιο και ιδιοφυή επιστήμονα, η Cecilia Kass (Moss) αποδρά μέσα στη νύχτα και εξαφανίζεται με την βοήθεια της αδελφής της (Harriet Dyer), του παιδικού της φίλου (Aldis Hodge) και της έφηβης κόρης του.

Όταν όμως ο βίαιος φίλος της (Oliver Jackson-Cohen) αυτοκτονεί, αφήνωντας της ενα σημαντικό κομμάτι απο την μεγάλη περιουσία του, η Cecilia υποπτεύεται πως ο θάνατος του ήταν μια φάρσα. Καθώς μια σειρά απο ανατριχιαστικές συμπτώσεις έχουν ολέθριες συνέπειες που απειλούν τις ζωές αυτών που αγαπά, η λογική της Cecilia αμφισβητείται καθώς προσπαθεί να αποδείξει πως την κυνηγά κάποιος που δεν μπορεί να τον δεί κανείς."

Νέο Trailer Απο Το "The Invisible Man"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Leigh Whannell ("Upgrade", "Insidious: Chapter 3"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στη διάσημη νουβέλα του H.G. Wells.

Στο ρόλο του Griffin/The Invisible Man βρίσκεται ο Oliver Jackson-Cohen ("The Haunting of Hill House"), η Elisabeth Moss ("The Handmaid's Tale") υποδύεται την σύντροφο του Cecilia Kass, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Aldis Hodge ("Straight Outta Compton"), Harriet Dyer ("The InBetween"), Storm Reid, Benedict Hardie, Amali Golden, Sam Smith, Anthony Brandon Wong, Zara Michales.

Με την ταλαντούχα Elisabeth Moss στον πρωταγωνιστικό ρόλο και μια ιστορία που παραμένει ενδιαφέρουσα, η νέα μεταφορά του βιβλίου του H.G. Wells, αναμένεται σαν ενα αξιόλογο θρίλερ-τρόμου.

Το "The Invisible Man" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 28 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.